Checklist – Aanleiding en Effectiviteit Aanpak Verandering

Bepaal jouw vervolgactie:

  • Score in rood? Dan is het goed om de situatie en effectiviteit van de aanpak op korte termijn te evalueren. Neem contact met me op.
  • Score in oranje? Je kunt nog wachten, maar niet te lang want de problemen nemen zonder koerswijziging toe. Uit voorzorg of interesse mag je gerust contact opnemen voor een nadere kennismaking.
  • Score in groen? De urgentie lijkt niet groot genoeg om de aanpak te toetsen. Ik wil je tijd niet onnodig belasten, dus neem enkel contact op als ik je kan helpen bij het veranderproces als adviseur, coach of leidinggevende.

Bel me op 06-23496186 of mail naar edwin.tuin@victalis.nl voor een nadere duiding of afspraak. Kijk ook eens of een veranderstrategiesessie met je team een nuttige stap kan zijn. Zie dan https://victalis.nl/veranderstrategie-sessie/. Je kunt je ook inschrijven voor mijn periodieke e-zine As Times Change via http://eepurl.com/iEoWX

Edwin Tuin van Victalis helpt leidinggevenden en teams met organisatietransformatie, digitalisering en gedrag-/cultuurverandering. Meer informatie zie https://victalis.nl/